MEER

Hoera! Mediabureau MEER bestaat sinds gisteren een half jaar. Wat een feest. En wie verjaart trakteert, dus bij deze mijn blog. Nummer 55. Sinds mei heb ik iedere week twee blogs geschreven. Of het nu vakantie was, ik druk doende was of absoluut geen spontane onderwerpingeving had, ik deed het elke week trouw. Maar…er is meer.

Deze week sprak ik voor de uitgave Trots op Staphorst, de gebroeders Huls. Klaas en Bernard, broers en experts in voegwerk. Veel geleerd, want voor mij was een voeg een voeg. Maar ook in de voegwereld is er veel meer dan dat.
Een snijvoeg, een knipvoeg, een gladde voeg verdiept en licht verdiept maar ook de gekamde voeg, de schaatsvoeg en wat te denken van de holle en schaduwvoeg? Ik kijk tegenwoordig heel anders tegen de zinsnede ‘mag ik u toevoegen aan mijn linkedin netwerk’? aan.

De broers Huls bestaan dit jaar tien jaar. Maar geen festiviteiten, acties of gekkigheid. “We willen gewoon een goed kwalitatief product leveren.” Vakwerk dus, afspraak is afspraak en nakomen wat je belooft. Daar staat het bedrijf voor. Om up to date te blijven, volgen ze diverse cursussen en opleidingen en doen ze hun werk vol overgave, met kennis van voegzaken en met een vooraanstaand certificaat op zak, wat in de voegwereld blijkbaar enorm belangrijk is.

Ik vind dat mooi. Oprecht mooi. Geen borst- en opklopperij. Werken voor de klant, voor je plezier en voor je geld. Dat heb ik het afgelopen half jaar gedaan en dat smaakt naar meer. Dus dat blijf ik doen. En het gaat best goed. Ik heb vaste opdrachtgevers, heb onder meer klussen geklaard voor een bedrijf in de aandrijftechniek, een garagebedrijf en een yogastudio. Ook heb ik mij met volle overgave ingezet voor sportorganisaties, sportteams op eredivisieniveau, een sportwinkelketen en nog veel meer.

Mijn eigen meerwaarde is ook dat ik er ontzettend veel lol in heb, tijd heb om mij te verdiepen in diverse onderwerpen en inruim voor een groot aantal netwerkgesprekken. (‘’veel kopjes koffie drinken, Erik!”)

Je moet vooral doen wat je leuk vindt toch?

Kortom, dit smaakt naar meer. Mijn eerst blog op 1 mei eindigde met een verwijzing naar het nummer Meer, gezongen door het allang niet meer bestaande, vergeelde en vergeten bandje Grof Geschut. Nu na een half jaar, haal ik het graag nog even aan. 'Ik wil meer, ik wil meer, ik wil meer, want ik word er zo vrolijk van.'

En zo is het nog steeds.

NB Meer wordt minder, niet als het gaat om het aantal blogs, maar wel om de lengte ervan. Maar gewoon iedere dinsdag en vrijdag op Linkedin en op mijn site, een blog. Reacties, suggesties, verbeteringen, telefoontjes, mailtjes en meer... Van harte welkom!


Laat een bericht achter - aantal berichten: 1

Marjolein
Gefeliciteerd kanjer, het was heerlijk afgelopen donderdag Tilburg:) . Zie ik je snel weer.
03-11-18 | 18:16
Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf negen in cijfers: