Wie is Mediabureau MEER?

Erik Riemens

Mijn naam is Erik Riemens, ik woon in Zwolle en ben vader van Olav en Tomas. Ik heb mijn hele leven in de journalistiek en communicatie gewerkt. Ik was en ben werkzaam bij diverse kranten en heb veel communicatie-ervaring opgedaan bij onder andere de politie en de GGD. Daar had ik functies als bedrijfsjournalist, communicatiemedewerker, woordvoerder en (senior)communicatieadviseur.

Inkijk

Ik ben ook heel actief op social media. Als je mijn privé-account volgt op twitter (@Riemenserik), krijg je een goede inkijk van wat ik zoal doe en wie ik ben. Verder vind je mij terug op Facebook en LinkedIn, waar ik naast een eigen ook een bedrijfsaccount heb. Wil je elke week tweemaal lezen wat mij zowel zakelijk als privé bezighoudt, lees dan mijn blogs. Sinds 1 mei 2018 schrijf ik er iedere week twee. Dat zijn er dus al meer dan honderd!

Als freelance tekstschrijver ben ik met name actief op het gebied van sport. Zo schrijf ik wedstrijdverslagen, achtergrondverhalen, reportages en interviews. Dat doe ik voor de Stentor, de Meppeler Courant, maar ook voor sportvakbladen waaronder Centre Court (KNLTB), The Connection (KNGU) en Sport, Bestuur en Management. Ook heb ik artikelen geschreven voor Trots op Meppel, Trots op Staphorst, Regiolokaal en Bijzonder Zwolle. Verder schrijf ik de teksten voor de website van Sportcampus De Pelikaan en Scherp in Veiligheid.
En...ben ik hoofdredacteur van Onder de Peperbus, het officiële cluborgaan van de Supportersclub PEC Zwolle. Dat doe ik nog steeds en blijf ik ook doen. Dat vind ik leuk. Meer dan leuk.
En er is meer.

Naast alles wat met tekst te maken heeft (schrijven, redigeren en adviseren) houd ik mij ook bezig met wat ik dus media-organisatie heb genoemd. Daar hoort ook de organisatie van een media-evenement bij. Een keer wat anders, origineels, maar ook professioneel en net even wat meer. Denk aan een opening, een viering, maar ook aan een persconferentie of media-optreden met camera. Ik heb ideeën, ervaring en vind organiseren meer dan leuk.

Verwachten

Voor mij zijn eenvoud, duidelijkheid en afspraak is afspraak heel erg belangrijk. Weten waar je aan toe bent. Ik ben sterk in procescommunicatie, zodat de klant weet wat hij of zij wanneer kan verwachten. Volgens mij werkt dat het beste voor iedereen. Bij mij mag je dan ook meer verwachten.

Mediabureau MEER, tekst, media-organisatie en…meer.
 

Neem contact op