Wat kan Mediabureau MEER?

Ik kan je veel werk uit handen nemen. Bijvoorbeeld je pen en dan verzorg ik al het schrijfwerk. Ik kan interviews houden, reportages, human interest- en achtergrondverhalen schrijven, maar ook als het gaat om nieuwsberichten, folders, brochures, infographicsteksten en social media, ben ik inzetbaar.

Rode pen

Ik kan webteksten, social mediaberichten en andere mobiele teksten maken. Online en offline dus en ongeacht welk onderwerp.

Ook kan ik je adviseren over de verhouding tekst en beeld, over welke communicatiemiddelen- en producten je kunt inzetten en ben ik in staat om allerlei teksten (denk ook eens aan vacatureteksten) te redigeren. In dat laatste geval, neem ik de rode pen in de hand.

Als het gaat om media-organisatie regel en organiseer ik het hele proces. Van media-aanvraag of aanbod tot en met productie/uitvoering en daarna. Zowel lokaal, regionaal als landelijk.

Meerwaarde

Bij mij weet je wat je kunt verwachten. Duidelijke afspraken over levertijd, betaling en andere voorwaarden. Ik houd je op de hoogte van de status of er ontwikkelingen zijn, maar ook als er geen nieuws is. Geen nieuws kan voor jou wel nieuws zijn. Bijvoorbeeld een bericht over de voortgang of even weten wat ook weer de afspraken zijn. Ik reageer snel. Zodat je tijdig weet waar je aan toe bent.
Dat noem ik procescommunicatie. Dat is mijn meerwaarde.

Mediabureau MEER, tekst, media-organisatie en…meer.

 

Neem contact op