Meermaals-1

04 augustus 2021

Ik blog dus ik besta. Dat heb ik ruim drie jaar gedaan. Vanaf de dag van de arbeid in 2018 en het begin van Mediabureau MEER tot aan vrijdag 9 juli 2021. Toen was het klaar. In totaal 333 blogs. Ik vind het een mooi getal, want ik heb iets met het cijfer 3. Mijn zonen Olav en Tomas en ik. We vinden ons zelf een 3-eenheid.

Ik besta nog wel. Na mijn vakantie ben ik deze week weer begonnen met werken. Onder andere met het schrijven van dit stuk. En dat ga ik wekelijks doen. Iedere dinsdag, aanvang 3 augustus. Een column, blogachtig verhaal, dat ik MEERMAALS noem. Er is zoveel te vinden en te schrijven.

Tieten

Over dat kat Delfi verstopt in een auto niet door de dierenambulance en brandweer gered kon worden, wel door de plaatselijke garage. En dat de Stentor daar zo vol van was dat er een krantenpagina en video kwamen. Of een discussie met de Heracles Almelo krantenwatcher over een komkommerartikel van haar hand, wat ik moest bekopen met een twitterblock.

Maar ook dat ik mij net als Denen, zo bleek uit een interview met de opzienbarende voetbaltrainer Peter Hyballa (“Je hebt dikkere tieten dan een vrouw”, zo beet hij een speler toe), schuldig maak aan curlingopvoeding. Want ook ik probeer ieder obstakel weg te nemen en het levenspad te effenen voor mijn boys. En dat is pure liefde, maar niet altijd oké.
Oh ja, citaten vind ik ook vaak mooi. Ik lees, noteer en mijmer. Ik wil dat ook bedacht hebben. Neem deze van Frank Heinen over het onderstrepen van woorden. “Ook al is het jouw boek, ook al ben jij de lezer die het verhaal vormgeeft, je bent toch te gast tussen de woorden.”

Kortom, ik maak van leesvoer, schrijfvoer. En dat doe ik in exact 333 woorden. Midden in de week. Reacties? Graag. Suggesties? Ook goed. Instemming of afkeuring, het is mij om het even. Tot de volgende MEERMAALS. 
 


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0

Bent u de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf zes in cijfers: