Meermaals-125

20-12-2023

Waarom ik fan ben van deze hondentrimsalon

Deze MEERMAALS gaat over een hondentrimsalon in Zwolle, maar daarover straks meer. Afgelopen vrijdag waren we gezellig uit eten met Be Quick’28 Recreanten 3. Met 14 man sterk, maar dat is logisch. Bij Ristorante La Liguria in de Zwolse binnenstad om precies te zijn.

Ik geloof dat ik drie keer gebeld ben met hoeveel mensen we kwamen, met hoeveel mensen we kwamen en met hoeveel mensen we kwamen. Maar de vrouwelijke ober maakte zoveel goed. Hulde, chapeau en applausi. Met een pizzabord of acht in haar handen, serveerde ze de uiteenlopende bestellingen (Pizza met artisjokkenhartjes) uit aan de juiste gasten. En dat zonder blikken, blozen én nadenken. Wat ook belangrijk was vorige week, het was maar wat gezellig. En dat was mede te danken aan Trimsalon Zwolle.

Kraakheldere uitleg

Ik leg het uit. Dit is nou een sterk staaltje affiliate marketing. ‘Dat is het promoten van je producten of diensten via een blog, podcast, socialmediakanaal of website van een ander bedrijf. Er zijn twee partijen betrokken. Als je de adverteerder bent betaal je voor de promotie van je product of dienst op het kanaal van iemand anders. Je huurt bijvoorbeeld een blogger in om een blog te schrijven met daarin een link naar de productpagina op je website. In die rol promoot je een product of dienst van een ander bedrijf via je eigen kanalen.’
Ik weet nooit zo goed wat ik heb aan de Kamer van Koophandel als zzp’er, maar dit vond ik een kraakheldere uitleg.

Ik ben nu dus een blogger die schrijft over trimsalons. In dit geval een hondentrimsalon in Zwolle. De beste, de goedkoopste en waar je na de behandeling je hond onherkenbaar terugkrijgt, al weet ik niet of dat nou zo positief is. Maar ja, ik heb dan ook geen hond.

Derde tafeltje

In deze MEERMAALS plaats ik verderop een link naar de website van eigenaresse Lisa (achternaam verkrijgbaar bij La Liguria). Want dat was nog de missing link. Lisa en haar gevolg zaten op de zolderverdieping van het restaurant pal naast ons. Wij en zij zo’n beetje met de ruggen tegen elkaar. Er was zelfs nog een derde tafeltje gedekt, maar die familie was rap weer weg. Overduidelijk geen hondenliefhebbers.

Bij ons aan tafel was de oogst overigens ook maar magertjes. Van de 14 jonge honden op het voetbalveld – want dat zijn wij stuk voor stuk – waarbij de stok vervangen moet worden door een bal, waren er maar twee trotse en liefdevolle bezitters van een hond.  Het maakte doerakker Lisa allemaal niet uit.

Knoperig en klitterig

Ze knipt, föhnt en borstelt iedere hond. Teef, reu of het, want honden hebben ook zo hun voorkeur. Dag in, dag uit, nou ja in ieder geval op maandag, woensdag en vrijdag. Andere dagen en tijden kunnen ook wel hoor, maar Lisa wil ook graag een keer uit eten.
Honden met veel of weinig haar. Baby of bejaard. Klein, kolossaal, knoperig, klitterig of kruising. Het maakt haar echt allemaal niet uit. Net als wensen of mogelijkheden, werkelijk alles is bespreekbaar. Lisa is overduidelijk niet voor de poes.

Primeurtje: ze gaat binnenkort met haar trimsalon verhuizen. Gewoon in Zwolle hoor, anders is de naam Trimsalon Zwolle best gek. En dat is Lisa absoluut niet. Wel rustig en geduldig, al zegt ze het zelf. Check anders even haar website voor alle info. Goede site trouwens. Oh ja in verband met affiliate marketing, moet ik die nu noemen. Wacht even. Komt -ie: www.trimsalon-zwolle.nl. Ga allemaal naar die website, lees, kijk en klik. Een min of meer (!) voorwaarde: je moet wel een hond hebben.

Kliks op link

Oké Lisa, zoals je kunt lezen luister ik goed, ben ik braaf geweest en vind ik in dit betoog het woord poot niet misstaan. Honden zijn tenslotte geen paarden. Ik ben er zeker niet op uit, om je een poot uit te draaien. Maar in kader van affiliate marketing betaal jij als Trimsalon Zwolle mij Mediabureau MEER dus voor het aantal kliks op die link.

Kortom, kan ik ff vangen?


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0

Bent u de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf vijftien in cijfers: